Usch, vad jobbigt. Det blev vardagsrummet idag. Random.org måste ha något emot mig (se denna post för att få reda på systemet).

Och det går inte riktigt att ta kort på resultatet. Jag tycker det ser ut som innan på korten, men i verkligheten har det blivit en alldeles annan känsla.

Det går i alla fall att mäta att det inte är en massa smurf på bordet längre och att papperskorgen förpassats in i “TV-möbeln” och alltså inte längre får stå och skräpa bredvid datorn. Hm. Det känns alldeles juligt här nu. Liksom tomt och rent. Det är det väl bara på julen?

image

Den där kartongen hör till siffran 6, som är förrådet och alla kartonger i lägenheten. Men jag flyttade på den så att jag kunde dammsuga bakom.

Därborta i hörnet borde jag köpa nån liten möbel att ställa den där lampan på. Det får vara en stadig möbel så att lampan inte ramlar, men det får gärna gå att ställa nån liten försigkommen blomma under. Jag har ju fått slut platser för de små liven!

Sedan vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med mattorna. Egentligen hör den svarta till sovrummet, men jag har inte riktigt hjärta att flytta på den… Undrar vad som händer om man lägger en till ljusgrön här? Vad tror ni?