Tydligen yttryckte jag mig klumpigt och intolerant när jag skrev att jag inte tänkte gifta mig med någon muslim. För att vara rättvis har jag listat några andra folkgrupper jag inte heller kan tänka mig att gifta mig med.

Kom ihåg att giftermål är ett intimt, livslångt förhållande. Det är mycket som ska klaffa för att det ska fungera utan att man börjar hata varandra. Därför har jag tänkt på att somliga personlighetstyper helt enkelt inte fungerar tillsammans med mig på det viset. Med reservation för att jag glömt någon:

  • homosexuella män
  • heterosexuella kvinnor
  • moderater
  • religiösa personer
  • människor under 18 år
  • “soffliggare”
  • blankröstare
  • folk som inte förstår min humor (de är rätt många)
  • folk som fördömer andra
  • monogama personer

Dessa personer är jag dock gärna vän med. Jag har ingenting emot dem. Jag vill bara inte gifta mig med dem.