Tidigare idag fick jag någon form av panik-attack på grund av allt jag stressade upp mig över. Tur att jag har mina underbaringar i Stockholm och Jonas som vet vad de ska säga.

För att avhjälpa stressen har jag sovit, tittat på Dark Angel och Dexter, och sedan tog jag itu med mina blommor. Bara för att det var den impulsen som kom just då. Jag vet fortfarande inte vart bankdosan är, men den hittar jag nog imorrn.

Här kommer lite bildsummering. Det känns alltid bra att kolla på vad man gjort när dagen lider mot sitt slut. Man kan klicka på bilderna för mer info samt kommentarsmöjlighet. Nu tänker jag äta ölkorv och ost och dricka en halv folköl, för jag har minsann utfört en massa jobb och är värd det!

EDIT: kom på att jag var ju och handlade också! Jag blev typ svimfärdig av ansträngningen (vet inte om jag är sjuk eller om jag bara kört slut på kroppen), och dyngsur av regnet. Men kaffet jag drack efter att ha fått i mig en nektarin kändes väldigt välförtjänt då.