Ramaskriet ekade över skogarna. Hur kunde Oseriös.net vara otillgänglig när folket behövde det som bäst? Men nu är er långa väntan över! Liksom vårsolen lyser Oseriös.net upp din tillvaro med onödiga bilder och förvirrande texter som tillsammans bildar någon form av mening…

Ingen vet riktigt hur slumpgeneratorn lyckas med det, men det struntar vi i och glädjer oss istället åt att återigen kunna dela små lustigheter och dumheter med våra vänner på Internet.

Men akta er nu för att klicka för mycket och bli sittande likt zombies vid datorerna när ni egentligen borde arbeta eller mata era barn! Max 7 varv i rondellen och max 8396 klick på Oseriös.net per dygn! Inte för att vi räknar…

Orsaken till nertiden var en hysterisk mängd spam, och sidan är nu öppnad på prov för att se om vi kommit tillrätta med problemet eller om vi behöver ta i med hårdare tag. För det vill vi inte. Vi har inte tid. Vi måste klicka för att få upp ALLA kombinationer!

Vänliga hälsningar från “Teh Oseriös Team” 😉