IDG varnar för en allvarlig bugg som ska finnas i Firefox 4 som ska göra att datorn kraschar. Mac-användare klarar sig dock.

Nu ska versionen tydligen återkallas, och det betyder ju att man måste ge tillbaka den man tankat ner. Man ska kunna ladda upp den på Mozillas hemsida senare idag, står det. Jag undrar bara vad jag ska göra med kopian som ligger kvar på min dator hur många gånger jag än laddar upp en fil på internet?

Loopia släpper idag en ny plattform att installera i One Click Installern; Loopia-book, ditt eget facebook. Så nu förväntar jag mig en explosion av communities! Hoppas bara inte folks datorer kraschar av kombinationen Firefox 4-bugg och Loopiabook, för det vore väl olyckligt.

FS Data verkar ha snurrat till det riktigt, men om det beror på buggar eller annat vet man inte. Nu kan man i alla fall rösta på deras blogg vad deras nya namn ska bli. Personligen tror jag “Koopia” skulle vara en dålig idé eftersom det lätt kan sammanblandas med andra företag, men de andra namnförslagen är ju inte mycket bättre…

Jag noterar även dagens datum och funderar lite över sanningshalten i nyheterna… 😉

EDIT: Den bästa nyheten ramlade just in i min e-postklient. Säg genast upp dig från ditt nuvarande tråkiga jobb och sök hos Piratpartiet istället! Piratpartiet har nu upptäckt att upphovsrättsindustrin hade rätt och att det verkligen trillar in en massa pengar när man kopierar filmer och musik. Pengarna använder de till att anställa hela Sverige och till att köpa en semesterort, till exempel Schweiz.