När man gräver ner sig i programmering av hemsidor blir det inte mycket bloggat. Men jag kan ju säga att det var en särdeles bra idé att planera fokus efter månader.

Februaris fokus för sidoprojekt är alltså en av siterna jag påbörjade för ett par år sedan. Jag har inte kunnat göra klart någonting på skitlänge med alla val och sånt. Mitt liv har stått på paus, och det har jag fått nog av. Jag måste vidare!

Nu är sidan i testfas och om en inte allt för lång framtid ska den bli helt live. Spännande det!

Denna vecka har jag kvällspass och slutar omöjligt sent. Nästa veckas schema har jag inte fått än. Det gör att jag inte kan planera något alls och hela nästa vecka hänger liksom i luften.

Men idag har jag morgonkaffat med Kirsi som är klok och vet vad hon behöver och vart man köper fina saker. Hon fick ut mig på äventyr före jobbet. Det ni! Jag såg massor av saker jag vill tillåta mig att köpa när jag förhoppningsvis får tillbaka min lägenhet nästa vecka… 🙂

Här är en bild på en väv jag såg på Ajtte i Jokkmokk i somras. Den passar min sinnesstämning på något vis.

image