Ganska random bild jag fick upp när jag googlade på "board"

I helgen var det som bekant styrelsemöte alldeles AFK… eller nej, det stämmer inte. De allra flesta hade ju med sig sin laptop och fällde upp. Och de har ju i regel ett tangentbord, och alltså blir hela begreppet AFK (Away From Keyboard) felaktigt. IRL får man inte använda, för det är verkligt det som händer på internet också. Faktiskt. Och köttvärlden… ja jo… det beskriver ju typ… fast… *skruvar lite på sig* F2F (Face to Face) funkar väl bättre då, även om man tittar rätt mycket på skärmen när man sitter och skriver protokoll.

Protokoll, ja. Det var ju det hela den här posten egentligen skulle handla om!

Jag satt och frustrerade mig över att jag inte fick ut texten rätt formaterat från paddan den var skriven i under måndagskvällen, och sedan slutade de funka helt ett tag. Jag blev sur och trött och drack te och kramades istället.

Men igår bestämde jag mig för att rätt formaterad text redan från början är för fegisar och skrev klart det hela och matade in på forumet.

–> Här <–

Observera att protokollet inte är justerat än, men jag tror inte det blir några drastiska förändringar framöver tills dess.

Intressantast är kanske punkt “8.2 Teknisk lösning för vårmötet“, som handlar om hur vårmötet ska genomföras, tillsammans med bugdeten, som ska tas upp igen efter vårmötet.

Jag hade helst sett att detta bara var taget som underlag till remiss, men många i styrelsen var rädda för den stora frånvaron som funnits på våra möten och vid åtminstone ett tillfälle gjort att de närvarande var för få för att vara beslutsmässiga. Alltså togs beslutet att anta detta på en gång, men justera det på nästa möte enligt medlemmarnas åsikter. Det blir lite samma resultat förutsatt att vi är beslutsmässiga, men jag tycker ändå inte om det. Jag tycker inte om att bestämma så viktiga saker över medlemmarnas huvuden.

Men nu är det som det är, och det är bara att göra det bästa av det och se till att det verkligen blir ändrat enligt önskemål senare. Jag hoppas jag får höra lite vad folk tycker i helgen eller här på bloggen så jag vet vad folk tycker som inte vill gå in på forumet. Annars är det forum-besökarna som får bestämma, och det är väl egentligen så det ska vara. Så länge man inte måste in på Skype för att påverka så. 🙂

Nu väntar vi på texten som Leif, Anna, och Göran ska skriva som beskriver de beslut som tagits så att vi kan diskutera saken i forumet. Håll utkik efter den här!