Denna helg spenderar jag med styrelsen mötandes om en massa viktiga saker.

Vi håller till på UP Stockholms kansli, vilket är sjukt mysigt. Självklart är vi alla oskiljaktliga från våra laptops. Mest för att vi jobbar gemensamt med dokument i paddor. Nätet har varit lite svajigt, men det har funkat.

Spontant känner jag att denna styrelse arbetar väldigt bra ihop. Det känns som att vi tycker om varandra även om vi kan vara väldigt oense i vissa frågor. Vi respekterar varandra och försöker förstå varandras ståndpunkter innan vi bestämmer oss helt.

Känns lite som att vi hjälper varandra att ta beslut istället för att arbeta mot varandra. Det är bra.

Nu är jag trött och mosig och ska äta och sen förbereda mer inför imorgon.

Här är ett bildbevis på hur mysig lokalen är. Tänk dig bordet fullt av pirater! 🙂

image