Nu har jag varit inne och hittat tapeter på Öbergs. Nedanstående är de jag inte hatade. En del är lite galna, och en del är jag inte säker på att jag kan ha på väggen även om jag gillar dem. Nu gäller det bara att hitta på vilka som passar i kök och hall. Ganska många tapeter på hemsidan var helknarkade, vilket kanske sänkte min tolerans på de mindre knarkade tapeterna…

Värt att notera är att min vita panel jag hade på nedre delen av väggarna i köket är borta då den var rutten. Jonny på Vebab tyckte inte att jag skulle ha en ny eftersom det är ute med panel. Fast jag gillade det ju…

Som bekant hade jag valt det här golvet i hallen:

För köket har jag valt ett golv inte alldeles helt olikt nedanstående (men inte riktigt):

Så. Nu ska jag låta det smälta och gå hem och och kolla igenom bugdet eller något.