Som vanligt har jag inte kommit ihåg att ta en bild på bloggen innan jag började pilla, så jag tar en bild nu, mitt i arbetet istället.

Jag har hittills flyttat ner namnet på bloggen i rutan med den fina (?) bakgrundsbilden och ändrat typsnitt här och var.

Om man är riktigt uppmärksam ser man att jag ändrat så att kategorier listas “kompletta” med förälderkategorier till vänster om sig på enskilda blogginlägg också.

Det var ruskigt enkelt att göra tack vare att hela WordPress körs genom funktionsanrop (känns det som), och dokumentationen är riktigt enkel att förstå. Själv kommer jag aldrig ihåg den rätta adressen, så jag googlar på “wordpress funktionsnamn” och klickar mig till codex. Där får man en kort beskrivning av vad funktionen gör, vilka parametrar den har och vad de gör för någonting, och sedan kommer en massa exempel. Det går typ inte att misslyckas.

Sen höll jag på och pillade med kolumnbredder igår också, men det syns nog inte att jag flyttat saker några pixlar hit och dit…

Vi får se när jag får en stund över igen, men nu känns bloggen ännu lite mer som min…

EDIT: Jag hade ju minsann skärmdumpat bloggen här! Den hittade jag nu när kategorierna är så smart uppraddade… =)