Varför blir man så nyfiken och vill se ju mer man får veta att en film är dålig? Denna verkar perfekt att titta på, äta popcorn och dricka till.

Dåliga monsterfilmer är alltid kul, så jag får nog skriva upp denna som en sådan.

Sedan har jag fått höra att man inte ska se Tron i 3D, vilket gör mig nyfiken. Curiosity killed the cat… och filmälskaren, tydligen.

Det roliga med den där recensionen är att även fast den får mig att vilja se filmen får den inte finnas på YouTube, eftersom det finns copyright i världen.

Förstår de inte (fortfarande) att all publicitet är bra publicitet??? Nej, tydligen inte. Men trailern gjorde mig inte lika sugen som den där recensionen. Antagligen beror det på att recensionen innehåller två människor som pratar om filmen, och flockbeteendet som är djupt rotat någonstans bland mina instinkter gör att jag vill veta vad de pratar om så att jag kan vara med i konversationen.

Om man ska marknadsföra behöver man veta hur människor, eller i alla fall målgruppen med pengar, fungerar…