Jag vet inte vad som hände, men sjuk blev jag. Först trodde jag att det berodde på min konstiga dygnsrytm att jag kände mig trött, men så smög sig illamåendet på också, och benen i kroppen började värka.

Bleh, det passar som vanligt inte. Jag missade ju piratfikat igår pga det, för jag gick raka spåret hem och la mig. Sen dess har jag varit i horisontalt läge i princip hela tiden.

Nu vaknade jag och kände inte att jag hade en stenbumling i buken just precis nu, så jag tänkte meddela världen vart jag tagit vägen. Och få i mig nånting. Jag har bara ätit fil sen igår. Det har inte gått att äta annat, och tom filen var inte lätt att få i sig eller hålla ner.

Per oroade sig och ställde en bunke i min säng ifall jag skulle panikspy. Snällt. Men som tur är behövdes det inte.

Jag har dock inlägg här som är postade medan jag sov. You got me; schemaläggning. Jupp, det är praktiskt…

Nu ska jag krya på mig! =)