Tony uppmärksammade tweeten som dök upp i det här inlägget. Ni vet ett sånt där superintressant inlägg där det står vad jag tänkt i veckan men inte varför.

Här kommer orsaken till min Thai-reggae-aversion. Eller just den här är ganska bra och fastnar på huvudet. Ingen aning om vad han sjunger om, men antingen är det något om att saker ska göras, eller så trallar han bara. Kanske. =) Man kan aldrig så noga veta med såna där.

Grejen var alltså att Per, som har vänligheten att låta mig bo hos honom medan min lägenhet är trasig, hade en mobil som började spela thai-reggae mitt i natten. Mycket störande. Speciellt eftersom jag redan hunnit bli less på genren. Jag gillar ju inte ens SVENSK reggae!

Över till något helt annat.

Häromdagen när jag var hos Jonas började vi prata om negerkyssar och om det verkligen fick heta så och var på negern en kyss egentligen satt. Det är ingen kroppsdel. Det handlade alltså om såna här kakor:

Eftersom allt blev väldigt politiskt inkorrekt förevisades jag denna video:

Man får tänka lite på om ett namn verkligen är orsaken till folks ondsinta tankar…

När vi ändå håller på och delar musik med varandra kan vi ju kolla på några kaniner som tycker om kopiering också!