I annat fall tycker jag att du ska göra det idag, lördag! Naturligtvis hoppas jag att du vill rösta pirat, och vad är bättre än att rösta pirat? Att göra det med andra pirater, såklart! =)

Emil Isberg skrev igår:

Följande meddelande gick ut till alla medlemmar i Västerås

Imorgon klockan 12:45 samlas vi utanför huvudentrén till Stadshuset (vid statyn ”vindarnas grotta”) för att med flaggor och dylikt gemensamt gå rakt genom stan (över torget) för att rösta på stadsbiblioteket.

I själva lokalen får man inte göra reklam för något parti, så eventuella partisymboler måste vara diskreta.

Jonas Nordgren och Johanna Julén har lovat att stanna kvar till två för att mingla och svara på eventuella frågor i närheten. Och förhoppningsvis är det fler av våra kandidater som också stannar kvar.

Kom ihåg att ta med er röstkort och idkort. Samt glatt humör.

Med vänliga hälsningar
Emil Isberg
Vice Valkretsledare

Detta är en del i Piratpartiets nationella kampanj Rösta Piratdagen som exempelvis Satmaran, Kampanjledaren Jan Lindgren, EU-parlamentsledamot Christian Engström samt våra egna Johanna Julén och Anders Lindbäck har skrivit om tidigare. Naturligtvis är alla andra vänner och bekanta välkomna att rösta med oss i Västerås.

Så, någon som är nyfiken på hur det funkar att möta mig IRL så är idag inte ett helt dumt tillfälle. Samtidigt får du vara med och förändra samhället.

Caspian skriver om varför det är viktigt att rösta efter övertygelse. Iväg och läs så att du röstar rätt!

Några andra som bloggar om varför en röst på Piratpartiet förändrar och gör skillnad: Calle, Anders, Fredrik

Flattr: Flattr this