Pirater röstar i EU-valet 2009

På lördag tänker vi gå och visa gammelpartierna att vad de gjort mot oss de senaste åren inte är ok. Som videon i mitt förra inlägg säger, det är DU som kan förändra. DU som bestämmer vad som ska ske i samhället.

Hur gör man då? Om man bor nära Västerås kan man träffa mig och andra pirater vid stadshuset klockan 13:00. Rykten säger dessutom att flaggor kommer att visa vägen dit strax innan.

Säkra kort är Johanna Julén (jag) och Jonas Nordgren enligt informationen på Piratpartiets hemsida. Möjligheten att andra kandidater dyker upp finns dock.

Tänk på att din pirat-pimpning måste vara relativt lättgömd. Oftast är de snälla när man ska komma och rösta och bara har partisymboler överallt, men regeln säger att det inte får finnas sådan i vallokalen. Orsaken till det är att man ska få rösta i lugn och ro och slippa påverkan inne i vallokalen, där man gör sitt slutgiltiga val.

http://butik.piratpartiet.se/