Frekvensen av bloggposter här har minskat på sistone. Det har sina förklaringar, och jag har funderat på om jag borde skriva om det på bloggen eller ej. Men här kommer en snabb recap:

Jag är dumpad. Ibland går inte förhållanden som man har tänkt sig, och det kan vara svårt. Men jag börjar fungera hyfsat nu.

Jag åkte till Jokkmokk och hämtade resten av sakerna som (fortfarande) fanns hos exet. Det var rätt påfrestande psykiskt av en massa skäl som jag inte tänker ta upp här.

Medan jag var i Jokkmokk fick jag telefonsamtal från min far som berättade att min lägenhet var översvämmad.

För att göra den historien mycket kortare än den kan bli när jag är känslosam och ska berätta om det så håller jag just nu på och tömmer lägenheten eftersom alla golv utom sovrum och badrum är fuktskadade.

Om jag har tur kan jag flytta in i min lägenhet om tre månader igen. Jag ska bo hos en kompis under tiden.

Allt detta kunde faktiskt vara nog, men uppepå allt så är det ju valrörelse och jag känner en massa press utan att riktigt kunna kanalisera min energi åt rätt håll känns det som.

Nästa helg jobbar jag, men de andra helgerna undrar jag om det inte finns en kommunledare i någon av grannkommunerna som vill ha besök av en riksdagskandidat och styrelsemedlem?

I veckorna försöker jag synas med pirater i Västerås så mycket jag kan. Tyvärr missade jag resan till Sala idag eftersom jag jobbade för länge, men jag har ju såna awesome partikamrater här, så de klarade sig säkert utmärkt ändå.

Nu ska jag sluta mobilblogga och packa ner mer av migsjälv i kartonger…

image