Åke undrar hur mycket av sin identitet man måste ge upp när man blir gammal. Själv tycker jag det är hyfsat chockerande att han inte kan surfa på äldreboende.

Jag har alltid tänkt att nu för tiden gör det ju inte så mycket om jag blir gammal, för då ska jag sätta mig och lana med mina gamla kompisar. I den bilden har jag alltid tänkt mig att vi sitter på ett ålderdomshem och har skitkul med våra datorer.

Bredband till alla? Jovisst. Såklart vi ska ha det!

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen; internet är infrastruktur och en del av samhället. Alla måste ha tillgång. Vi kan inte stänga ute en del av befolkningen från en stor del av samhället.

Jag trodde faktiskt att det hörts tillräckligt nu. Men tydligen har inte Åke fått hjälp att köpa mobilt bredband ens. Varför inte då? Och ännu mer konfunderande är det ju att det inte finns uppkoppling på plats åt honom.

Det är ju tur att något parti bryr sig om detta i alla fall. Jag röstar på Piratpartiet i höst. Kryssa gärna mig till riksdagen!