Ända sedan förra året har datumet varit satt. Vi hade varit på det bästa LAN:et i våra liv (eller ett av dem) och bestämde att vi skulle ses nästa år igen. Arrangörerna var nöjda och tänkte arrangera igen. Vi lovade att komma.

Men 22 Mars var det fortfarande väldigt få bokningar. Jag hade inte ens bokat. Det var osäkert om det fanns tid och bil mm. Så det blev bråttom att få ihop bokningar för att LAN:et skulle gå runt. Igår fick man reda på att man får skapa sitt eget LAN, för det är inte tillräckligt med Pirater som kommer.

Jag gör bara en stor ledsen gubbe här: =(

Jag kan gissa att orsaken till ointresset är att Uppsala har valt att lägga sitt Parley SAMTIDIGT! Väldigt många jag hade velat se på PiratLAN har anmält sig till detta på facebook. Jag har hela tiden sagt att om det fortsätter att krocka så kommer jag välja PiratLAN, för de var först.

Nu krockar det ju inte längre, men jag vill fortfarande LAN:a. Jag får väl sätta mig och LANa själv hemma. Jag har en del spel jag vill ägna mig åt och en låt eller två att fila på. Det händer en gång om året. Om jag inte får göra det med trevliga människor så gör jag det ensam, men jag föredrar sällskap!

PiratLAN hemma hos Vidde 2-5:e april! Anmäl dig här!

Sen fick jag ju smått tuppjuck när Lasse Andersson skrev följande statusuppdatering på facebook:

http://twitpic.com/1b1toe – Kraschlandning? #birdiegonebyebye

Har ALLA LAN lagt ner, tänkte jag. Men det var visst en fågel det handlade om.