Känner mig så jävla sönderstressad att jag inte ens kan läsa rätt eller sätta i en sladd på sista tiden. Informationsinhämtning sker genom att jag skumläser precis allt, för jag hinner inte annat. Förresten hinner jag inte med då heller. Sover gör jag inte heller ordentligt, så jag är nästan konstant nyvaken/dödstrött. Tro fan det blir fel då och då, och alla blir arga på en. Jag orkar fan inte. Kanske ska lägga av helt och bara vara ledig när jag går hem från jobbet. Semester hade behövts, men den ska jag ha senare.

Kom precis hem från släktträff som varade lite för länge. Inte för att en släktträff borde vara kortare, utan för att jag är så jävla stressad så jag tycker inte jag har tid att sitta och bara umgås med folk någon längre stund. Inte hinner jag lyssna på folk heller. Jonas har tydligen fått en brorsdotter, och det var jag för stressad för att höra, utan läste det istället på facebook när jag kom hem från honom.

Nu när jag kom hem såg jag att mailet som jag inte skickade tillbaka till avsändaren imorse utan till alla som fått ursprungsmailet (för att jag var för stressad för att kolla ordentligt vart jag skickade det) kommit tillbaka från en drös förargade pirater. När jag hysteriskt skyfflade runt SJ’s tågtider imorse hittade min hjärna plötsligt på att kickoffen var i Norrköping och inte Norrtälje. Trots att jag läst namnet massor med gånger (men inte i mailet jag hade framför mig) förväxlade jag alltså staden jag varit i 0 gånger med staden jag susat igenom 1 gång i mitt liv. Jag erkänner att min geografiska kunskap är rätt dålig, så jag ser inte direkt kartan framför mig när jag hör något av namnen, och jag skiter ärligt fullständigt i vart jag ska när det som är viktigt där jag kommer att vara är människorna och inte platsen. Så skjut mig då.

Just nu har jag inte lust att göra något alls med dessa människor som bara bråkar hela tiden.

Anledningen till att jag var för stressad i morse var delvis för att jag försökte ta mig igenom en för mig gigantisk backlogg där det ganska hetskt diskuteras om ett styrelsebeslut som berör riksdagsgruppen. Jag har försökt få klarhet i det, och efter att ha läst *massor* med backlogg förstår jag bättre hur det är tänkt, men jag kan inte riktigt förlika mig med hur beslutet tagits ännu. Jag ville inte skriva mer om det än de frågor jag redan ställt i kanalen innan jag fått allt klart för mig, och att ställa sig och skrika om det innan jag läst backloggen kändes respektlöst.

I morse föreslog jag för Jonas att jag nog borde avgå som kommunledare redan nu, eftersom någon annan med mer tid antagligen skulle kunna göra det bättre. Nu vill jag avgå av helt andra skäl. Jag mår helt enkelt inte bra, och det är onödigt att det går ut över andra.

UPDATE: jag läser och ser hur mycket jag svär ovan. Förlåt, Internet. Det kanske var lite förhastat att posta detta, men det är ärligt och jag behövde få ur mig. Imorrn ska jag lösa problemen istället för att gnälla. Nu ska jag slå på nån fånig film och skingra tankarna och förhoppningsvis somna.