Sura uppstötningar är varken snällt mot halsen eller stämbanden. Verkar komma när jag är trött. Nu tex. Ska gotta ner mig i soffan med nånting snällt mot magen snart. Så snart jag kommit på vad det är.

Glada nyheterna för dagen är att jag klarade provet. Såklart. Jag hade bestämt mig för att klara det. Det var därför jag inte tog det förrns jag kände mig redo.

Dåliga nyheter är att Larsa slutar och att Camilla sagt upp sig. Hade faktiskt precis börjat gilla henne lite. Vi fick en ganska dålig start på sina sätt så jag har tokignorerat henne, och det har varit lätt, så det var nog ömsesidigt. En annan dålig nyhet är att Lina inte fick den nya tjänsten. Den som jag hade velat ha, men tydligen inte hade en suck att få ens. Det som är bra med det är ju att Kirsi fick den. Jag var helt kluven och var glad att jag inte var chef och tvungen att välja. Det hade varit svårt.

Själv är jag lite förvirrad. Hade typ en riktning, men har tappat bort den. Grejen med att inte vara deprimerad är att man inte lägger märke till det förrän man är på väg ut ur det. Blä. Ska det alltid vara såhär?