Hade en osedvanligt dålig dag igår på jobbet. Jag tror det är PMS eller nåt sånt som samspelar med andra saker. Stress över statistiken HELA tiden på jobbet, och att jag inte får sitta och jobba i den korg jag känner mest ansvar för (speciellt igår när vi bara fick vara en i taget i den). Och  så att kollegor, som är lika stressade lämnar ärenden till mig som tar TID. Och krångliga ärenden där det råder förvirring och jag inte känner att jag får kontroll över situationen och inte kan få det heller. Jag hade ett smärre utbrott.

Som tur var fanns det massage-tid över åt mig, så jag fick en halvtimmes avkoppling. Sedan var min hjärna mos i en timme och jag klarade absolut inte av att multitaska. Det blev alltså inte samma dubbel-takt som jag brukar hålla den timmen.

Gick hem och hade en trevlig promenad med jobbkompisen iaf, för Anna var fortfarande sjuk och kunde inte dricka öl med mig. Hade behövt. Sen misslyckades jag med att plugga som jag borde. Mos mos. Kände mig dålig. Inte bloggade jag heller. Dåligt.

Kom till jobbet idag och försökte ta nya tag. Fick utskällning med gruppen för att vi jobbat så dåligt. Mådde ännu sämre. Jobbade ännu sämre. Sa inte allt jag ville säga, för jag sov dåligt inatt och kan inte hålla mig saklig. Men jag försökte framföra min åsikt att det inte är kul att bli kommenderad att låta bli sånt man känner ansvar för. Vet inte om det gick fram ordentligt.

Nu är jag trött och mosig igen. Ska fixa lite mat, så får vi se sen. Funderar på att be chefen om ledigt en dag för plugget som jag inte hinner med…

Sen har det hänt dåliga saker också har jag sett på rubrikerna, men jag har inte hunnit läsa. Dåligt av mig.

Jag borde inte hålla på och trycka ner migsjälv och säga att jag är dålig heller. Dåligt av mig. =P