Började jobba klockan 07:00 imorse. Men jag flexade till 07:11, för det var svårt att ta sig upp när man spelat olika spel hela helgen och vänt uppochner på dygnet. Som tur är har vi halvdag imorgon när den värsta tröttheten kommer att slå till. Jag har alltid haft en fördröjning på ett dygn mellan orsak och verkan. Det var lite förvirrande innan jag kom på det.

Så när jag varit jätteduktig och skrivit tidrapport och allt typ kvart över fyra bestämde jag mig för att verkligen göra det jag bestämt mig för imorse; GÅ hem och få lite motion! Stannade på Ica Grytan och handlade lite förnödenheter. Massa frukt och grönt och müsli, duktig skulle jag vara idag!

Sen blev det buss hem, för jag kände mig inte SÅ duktig att jag gick hem med två tunga kassar.

Nu ligger jag här i sängen med Putte och tycker synd om migsjälv. Alldeles trött i fötterna och mensvärk i magen. =(

Nu blir det Bones! 😀