Den senaste tiden har jag dragit mig undan lite. Och jag har tänkt skriva här på bloggen vad det beror på. Men det har inte gått, för jag har inte riktigt vetat. Det känns som att “det är mycket nu”. Lite sådär ospecifikt. Men det händer ju inte mer än vanligt. Eller gör det?

Det är piratöl (trevligt, men det blir lätt sent), studiecirkel och tre val att styra upp. Och dåligt samvete för att jag inte hjälper till ett skit med parley. Vet inte ens vad som händer. Och dåligt samvete för att jag inte minns saker. Och dåligt samvete för att jag inte minns vad jag borde gjort.

En sak som är säker är att jag är osäker. Osäker på vart jag borde lägga min energi, och osäker på om jag klarar det jag tagit på mig. Det är höst och jag har aldrig tacklat den här biten av året särskilt bra. Det är mörkt och kallt och jag hamnar lätt i depression eller något ditåt.

Inser just att jag borde varit på skype för ett par timmar sedan. Och det borde jag kommit ihåg, för jag blev påmind och skälld på om det. Fuck.

Och när man inte är på skype så missar man allting. Det känns så, men jag hoppas det inte är sant. För om det är sant kan vi aldrig få fler aktiva än de som redan är det. För folk är inte beredda att sitta och läsa backlog hela dagarna. Och jag förstår dem.

Läser det här inlägget och känner att ja, jag vill göra saker när jag känner att de ska göras, och behöver kunna ta ledigt en vecka utan att allt hopar ihop sig. Framförallt så undrar jag om det inte finns någon som kan göra det hela bättre. Jag blev kommunledare för att jag trodde att jag kunde göra det. Men jag glömde bort att jag är på jobbet 9 timmar varje dag, och att jag inte orkar åsidosätta resten av mitt liv längre.

För att fungera bra behöver jag ägna nästintill varje kväll åt att läsa på och styra upp, och det vill jag inte. Eller så behöver jag bara en semester. Who knows?

Just nu är jag bara förvirrad och undrar var den där känslan som sa mig att vi skulle ta över världen har tagit vägen. Men den har nog bara blivit uppäten av höstdepressionsmonstret, och jag måste komma på hur jag ska hitta tillbaka till den igen.

Jag hatar hösten.

Det jag borde är att hitta en (1) grej att lägga min energi på och skita i allt annat. För då kan jag göra den saken bra. Men som det är nu blir det bara pannkaka av allt.