Min tidigare post var visst helt dumt skriven, för hur jag än läser artikeln jag kommenterar hittar jag ingen ny information. Så antingen är jag inte läskunnig, eller så uttrycker jag mig helt idiotiskt. Gömde undan posten för att slippa fler kommentarer. För sanningen gör skitont och jag orkar inte.

Tröstäta funkar inte heller och jag känner mig bara helt misslyckad.

Var irriterad och sur på jobbet idag också, men jag vet inte om de två sakerna hänger ihop.

En annan dag ska jag försöka förklara vad jag menar, men idag är det bara dåligt, och kanske är det lika bra att jag åkte hem för att vara med på utlyst styrelsemöte som inte var istället för att dricka öl som jag hade velat.

Sen är mitt liv både svinbra och helt urkukat samtidigt och jag får ingen rätsida på någonting.

Och så sitter jag och gnäller på min blogg också.

Fuck.