Jag blev skitnöjd, rent utsagt. För jag har länge tyckt att PP borde ställa upp i lokala val också om det finns kandidater som vill driva frågor lokalt. Varför skulle vi inte det? Ett informationspolitiskt perspektiv på hur samhället ska byggas rent praktiskt (om man ser riksdagen som beslutande om hur det ska ske övergripande) har alla att tjäna på, och vilka är mer lämpade att tillföra det perspektivet än PP?

Sedan insåg jag att oj. Det finns en hel del att göra då. HUR ska vi göra det rent konkret? VILKA av oss här lokalt ska göra det?

Jag blev smått överväldigad och det fanns plötsligt massor att läsa om vad mina partikamrater tycker och tänker om det hela. Men jag satt på jobbet och kunde inte sköta mitt jobb och samtidigt läsa om annat. Så jag jobbade istället.

Tvärsnytt ville prata med mig, men de fick prata med Mattias (VL i Västmanland) istället eftersom han verkade ha tid och jag i alla fall trodde att han hade mer information än jag. Det hade han nog också.

Imorgon ska jag ägna åt informationsinsamling och sammanställning, har jag bestämt. Fast lägenheten tittar ledset på mig och undrar varför jag inte tar hand om henne. Hon vill att jag diskar och städar. Jag är bara här och stökar ner lite snabbt och sen drar jag igen. Stackars. Den här helgen hade varit bra för en storstädning, men jag får göra så mycket jag hinner när jag behöver pausa ist.

På söndag är det distriktskongress i Östra Distriktet för Ung Pirat och på tisdag har vi Piratfika i Västerås. Mail har gått ut om det, men man kan ringa mig (0735066879) om man undrar något.

Nu ska jag softa och sen sova…