Jag blev pekat hit av en pirat. Men jag kunde inte tro på det. Iofs ser det inte ut som en skämtsida…

Men det faktum att männskan heter Balls och vill övervaka folk som hamnat snett dygnet runt…

Om det nu är så är det ju bara ännu ett steg mot vart vi nu är på väg. Vägen dit är i alla fall kantad med folk som misstror alla andras förmåga att bättra sig och inte vill ge någon en chans. Bäst att övervaka alla och tvinga alla att göra rätt hela tiden.

För en sån här helg som jag haft nu är nog helt förkastligt. Jag skulle ha behövt en teleprompter som sa åt mig att tvätta fönster och diska istället för att bara ta det lugnt för en gångs skull… Inte har jag ätit rätt heller.

Jag vet att det inte är samma sak, men det är faktiskt upp till var och en vad den vill göra med sin tid. Så länge man tar konsekvenserna av det. Jag har ingen lust att leva i något slags förmyndar-samhälle, så vi måste faktiskt lära oss att acceptera varandra som vi är. En del gör inte lika bra ifrån sig och man kan försöka hjälpa dem. Men att tvinga ifrån någon privatlivet för att göra det är inte att hjälpa. Det är att skruva tillbaka stödhjulen på cykeln när man ramlar efter att man lärt sig cykla.