Jag läser att uttalanden gjorts även av centerpartiet att de tycker som vi. Tidigare har ju Miljöpartiet gått ut och sagt att de är för fri fildelning också.

Den som minns 2006 och hur det var då fnyser åt sådana här saker.

Det handlar ju så uppenbart om röstfiske.

Men har de ändrat åsikt är det bra. Då är de där vi var 2006. Men det var ju tre år sedan. Mycket har hänt sedan dess, och Piratpartiet har ingalunda suttit och stirrat på sin torrentklient hela den tiden.

Vår politik handlar om så mycket mer än fildelning. Det handlar om integritet, det handlar om patent, det handlar om kunskap. Det handlar om att vi vill bygga ett kunskapssamhälle, inte ett kontrollsamhälle och att vi vill värna de demokratiska rättigheter vi åtnjuter.

Fildelningen och jakten på dem som utövar det är vad som har startat det hela. Men vi står ofta och ser frågande på människor som talar om att vi är ett enfrågeparti och undrar om de ens läst vårt principprogram. Det är nämligen längre än “vi vill ha allt gratis”. Faktum är att de orden hittar man ingenstans där.

Så om du vill ha ett lite bredare alternativ som faktiskt kämpar för din medborgarrätt, rösta på Piratpartiet. Imorgon är sista chansen att rösta och göra din röst hörd i EU!