Den här veckan är lite galen. Jag har fortfarande inte riktigt kommit ikapp med sömnen. När jag kom hem i måndags sov jag ända tills jag kom på att jag skulle hälsa på en kompis. Vi har ju måndagsklubb juh! Så jag åkte dit och svamlade en stund. Åkte hem i ganska skaplig tid för en gångs skull och sedan sov jag ända tills jag måste till jobbet. Där var jag något förvirrad hela dagen, men jag tror det gick bra ändå. Det är mycket som redan sitter i ryggraden där. Det är bra sådana dagar. Jag fick även glada nyheter om att jag ska få lära mig mera och ta mer ansvar. Najs. =)

På tisdagskvällen fick jag fint besök av en speciell människa… =) Så det blev inte så mycket sovet den natten heller.

Igår var jag och hämtade pappa på arlanda. Tur att han kunde köra hem, för annars hade det varit helt livsfarligt.

På fredag är det återträff med klassen från högstadiet och på lördag är det fest här. Alla som vill får komma! ring mig före bara.

Idag ska jag nog försöka packa upp från lanet…