Nu när jag fått mitt mobila internet (som egentligen beställdes för att jag inte ska behöva sitta ute i skogen utan uppkoppling till min laptop igen, men som nu får agera substitut till “det riktiga internet” kommer (och ja, jag vet att det heter internetuppkoppling och att jag inte har hela internet i min laptop)) är jag tillbaka i min gamla rutin. En del läser tidningen, jag läser internet. ^^

Jag hittar ett fantastiskt initiativ från en pirat som ordnat så att vi gratis kan pryda våra bilar med Piratpartiets logga. Om du vill göra din bil snyggare fram till valet är det alltså bara att köra!

Emma berättar om hur vi kan motverka de negativa effekterna av IPRED (som ju träder i kraft idag) på det öppna kunskapssamhället.

Det är viktigt att vi inte bara bevarar internet som den källa till fri kunskap det är, utan även utvecklar det för att passa det samhälle vi vill leva i.

Kunskap är makt. All makt åt folket! =)