Har just varit och hämtat pappa på flygplatsen. Nu är här fullt med folk, känns det som. Jag som vant mig vid att ha allt för migsjälv tycker naturligtvis att pappa, Tiap och Chang (som också är här nu) är väldigt många att dela lägenheten med. Fast det slipper ju vara så tyst…

Tystnaden har jag iofs inte stört mig nämnvärt på. Har passat på att umgås med folk så snart jag kommit åt. Imorrn kväll ska jag till Sura igen, eftersom jag blev så glad av det sist! =)

I fredags hade vi galet kul, jag och jobbkompisarna. Mycket öl och mycket galenskaper. Minns inte allt, men jag minns att jag skrattade mycket. Väldigt mycket. Kändes som att jag hittat tillbaka till den glada, galna männska jag ska vara.

Fast idag hade jag nån slags obalans. Kan iofs bero på att det blev helt fel med både mat och sömn i den baksmälla som följde på det roliga… Jag tänker iaf skylla på det. Efter lite musik i bilen (antagligen helt livsfarligt att lyssna på så hög volym, men man lever bara en gång) känns allt bra igen.