Tänk vad bra det är med vänner! Så bra man mår när man kan umgås. Synd bara att jag alltid sitter och fikar när Sara ringer. Men jag vill inte sitta ensam hemma för mycket. Kommer må så skit då. Får försöka ringa henne någon dag! För jag vill faktiskt också prata med henne.

Idag blev det fika med Kalliomäki, vilket känns kul och rätt avslappnat. Det är nästan lite skumt att man inte hållit kontakten med honom. Å andra sidan har jag ju varit sjukt dålig på att hålla kontakten med de flesta. =P Dumt.

Imorrn är det innebandy och vad som händer i helgen ska jag försöka styra upp! Vore skoj att träffa någon/några/alla i 5ive. Ska försöka ordna det.

Som synes försöker jag hålla mig sysselsatt och inte sitta hemma och deppa. Fast jag kanske borde deppa. Eller jag tror faktiskt jag gråtit klart det mesta nu. Funderar rätt mycket så fort jag är ensam, och kommer fram till saker som inte alltid är så kul.

Idag funderade jag på om detta med att försöka hitta en mening i tillvaron utan kille/man/whatever inte är en fas jag går igenom efter varje förhållande. Fast jag tror inte det varit så uttalat förr.

Näh, jag tänker göra det som känns som det rätta nu med. Go with my gut feeling, lixom. Saras råd som håller i alla väder. =)