Här, precis här där jag är nu. I skrivar-läget för bloggen… här kan jag inte klicka på visual eller html. Det är inte så värst irriterande, för den är fast i html-läget, som tur är.

Men man blir ju orolig att flera saker ska börja o-funka snart.

Det ligger nämligen även en radbrytning först i rss-filen och stör. Och jag kan för mitt liv inte begripa vare sig hur den hamnat där eller hur jag ska få bort den.

Fredrik säger att jag har pillat för mycket på filerna. Men jag har ju tankat ALLA filer om igen. Både WordPress-filerna och theme-filerna. Och jag har provat med att ta bort min lilla widget. Ingenting hjälper. Rss-filen är fortfarande lika knasig och flikarna för visual/html förblir oanvändbara.

Hur kan det komma sig?

Lattjade även lite med format (utf hit och dit och utan BOM och grejer) i Notepad++, men då jag inte vet vilken fil som skulle kunna strula till det är det lite jobbigt… Testade ju självklart med wp-config.php först och främst, för den var den enda jag var tvungen att editera innan jag la upp på ftp.

Men inte hjälpte det, inte. Nån som känner för att sitta och slita sig i håret över detta? För jag stör mig på detta! Tänk att man gör det. Det funkar ju att läsa min rss i vissa läsare, men jag vill ju att det ska funka i alla! Ska man behöva skriva en egen feed bara för att få det att fungera???

Tidigare frustration över detta finns här.