Vi hade en supertrevlig kväll igår! Vi var hos Magnus och Elsa och grillade. De hade ingen egen grill, så vi tog med oss våran som komplement till engångsgrillarna (som inte ger så mycket grillning som man kunde önska av dem, tycker jag).

Efter grillning och för mycket mat (alla var helt utsvultna och åt för mycket) ställde Elsa fram bananswiss (stavas det så?). Det var ju helt himmelskt gott det med, så efteråt kändes det som min mage skulle sprängas eller något. Det gjorde den som tur var inte och vi kunde spela plump utan att dö… =)

Jag slog Jomi i plump, men Elsa vann. Men jag tror jag slog något slags personligt rekord i oplump på raken. Kan vara för att jag sa noll även när jag hade ess på handen. Jag blev så trött på att man alltid fick ett stick mer än man ville, så jag noll-tjurade. Fast jag tror ingen märkte det förrän de började räkna på poängpappret… =) Hade det varit i Hölö hade jag inte haft en suck att vinna på det sättet, för där får man bara 5 poäng för noll. De häringa galningarna ger en 10!

Iaf så är grillsommaren invigd nu. Det var ju inte första gången vi grillade i år, men det var nog första gången utan snö!