Anna-Ida och Nina hälsade på idag. Lite spontant, och därför hade vi inget fikabröd hemma whatsoever. Men det gjorde inget. Vi bjöd på te och hårdbröd och de hade med sig frukt att lägga på.

Snön hade börjat smälta bort, och det var hiskligt varmt ute (till skillnad från i morse), så jag och Micke satt på trappen och pratade om innehållet i häst & ryttare när de kom. Och jag började faktiskt tänka att Jomi kanske skulle få rätt angående att nederbörden för det här året kanske tar slut snart (för att det ska bli rätt statistiskt). Ologiskt i mitt huvud, men just nu vore det skönt om sommaren faktiskt kom!

De ville se programmet jag gör musik i (reason), så jag visade och spelade upp lite. De tyckte nog det som de flesta tycker om min musik; att den är lite lustig. Fast jag kände mig ganska generad, för de är ju RIKTIGA musiker, och jag vet inte om det jag gjort är riktig musik. Eller så är det det, men det är lite skämmigt att visa för vem som helst… Man känner sig lite utlämnad och så.

Jag föreslog att vi skulle hälsa på dem på söndag, för det var länge sedan vi träffade Zelda nu juh!

Imorgon ska vi grilla. Lindholm snackade om att grilla hemma hos dem, men om det av någon anledning inte sker så grillar vi här! Det har vi bestämt! =) Hoppas det blir bra väder. Idag var det ulliga tussiga stabilt-väder-moln, men vem vet vad som händer imorgon? För det var inte det-blir-fint-väder-imorgon-moln. Tänk om jag visste vad de hette på riktigt? Fast det spelar iofs ingen roll…