Varför ska filöverföringen mellan mobilen och datorn krångla så mycket? Vem tror att jag orkar föra över 50 bilder och 26 filmer en och en till datorn?

klicka på bluetooth-ikonen
välj ta emot fil
bläddra fram filen på telefonen
välj->sänd->via blutooth
välj min dator
vänta på överföringen
klicka på slutför på datorn

Upprepa ca 100 gånger. JAG VILL INTE! Och då vill man ju använda samsungs eminenta programvara. Den meddelar glatt “phone error occured” efter 30 sekunders överföring (eller något) och så måste man börja om. Två bilder kan man få över på samma gång innan felet uppstår. Om man har tur.

Henka föreslog något annat program. Jag installerade. Det fungerade inte. Jag kunde bläddra i mapparna, men filerna vägrade visa sig. kopierade jag över hela mappen följde endast de bilder med som var på telefonen när jag köpte den.

Jag avinstallerade programmet. Det var säkert bra, men det fungerade inte till det jag ville använda det till.

Nu hittar inte samsungs skräpprogram (Samsung PC Studio) min telefon. Hurra. Så bilder och filmer får ligga kvar på telefonen, som jag har lust att slänga i örat på den som tillverkat den just nu.

Nu skiter jag i det här. Jag ska till stallet, och det är inte meningen att jag ska vara så här frustrerad och sur när jag kommer dit.