På senare tid verkar alla jag känner ha tröttnat på adobe acrobat readers benägenhet att ta 7 år på sig att starta när man vill läsa en pdf-fil. Jag själv blev vansinnig en dag och sökte efter fri mjukvara. Jag hittade foxit, som jag valde därför att namnet påminde mig om firefox.

Foxit startar nästan omedelbums när man vill använda det. Och fungerar utmärkt till det en normal människa vill ha sin pdf-läsare till; läsa pdf:er.

Det lustiga är att eftersom jag tyckte att det var så bra ville jag berätta för alla andra vilken eminent pdf-läsare jag hittat. Men alla jag pratade med hade den redan! Och de jag inte tipsade kom istället och skulle tipsa mig om den. Det känns som att alla hittade den oberoende av varandra. Märkligt. Men bra är den, och har du den inte så hittar du den här.

Nu kanske jag lyckades tipsa någon iaf?