Jag fick ett mail från TextLinkAds (igen) som sa åt mig att jag inte installerat min kod ordentligt på bloggen. Det berodde ju mest på att när jag signade upp mig så var det mig veterligen helt omöjligt att installera koden korrekt på bloggen. Fast jag försökte några timmar…

Nu är ju blogger uppdaterad och nya svårbegripliga saker är tillgängliga. Designen verkar lite lättare att fixa nu, dock. Jag som inte kan ett dugg om css (fast det kanske vore idé att lära sig någon dag) tycker om det nya “peka-klicka-och-dra”-systemet på designsidan. Förut skrev jag fulkod som jag hade förstånd till… =D

Iaf så är TLA hela anledningen till den fula designen (som jag ska ändra på endera dagen) och att det står “sponsors” uppe till höger. Vem vet, om man har tur kanske det tom blir reklam där sedan?

Jag tyckte iaf inte att blogger erbjöd mig en design som utseendemässigt kändes som jag. Någon som har en på lut (och hur 17 får man in den i blogger isf?)?