Jag måste vara den enda tjejen i världen som har två PMS-perioder i månaden. Först är det PreMenstruella Smärtor, och sedan är det POSTMenstruell Surhet. Ibland har jag ont i magen också. Nu är jag typ jättegrinig, för det värsta jag vet är att missa saker. Och vi kommer missa hela marknaden. För vi ska till Örnsköldsvik och jag är bara allmänt deppig över det hela. Vi hade ju kunnat åka in till Jokkmokk idag och sett vad som skedde där (“Historiska Marknaden”), men Micke ville inte, och då tappade jag totalt lusten. Plus att jag steg upp mycket senare än jag tänkt. Jag gick och la mig tidigare igår, så jag trodde jag skulle vakna tidigare, men jag borde ställt en klocka. Och vi har inte handlat på två evigheter eftersom vi alltid missar icas öppetider eftersom jag inte alls har lust att åka och handla själv.

Gah. Bara hatar migsjälv och min egen osjälvständighet idag. Varför kan jag inte göra saker själv? Varför blir jag sur om jag blir tvungen till det? Om jag vill göra något är det väl bara att göra det? Ja, handla skulle jag kunna göra. Men det är faktiskt svårt att handla själv. Jag kan inte tänka i affären när jag är där själv. Jag går omkring helt oinspirerad och får anti-äta-tankar i huvudet. Sedan köper jag antingen väldigt lite eller så plockar jag på mig diverse saker som jag vet att jag har köpt förut, men som jag absolut inte vill äta (för jag vill inte äta något alls). Gah. Att gå och handla när man inte är hungrig är svårt, och att handla när man är för hungrig… ja, det är då jag blir deprimerad och inte vill…

Jag är totalt obegriplig just nu.

Och man hade ju kunnat ringa någon annan och gått och kollat på saker med… Varför kunde jag inte det? Nä, för… jag vet inte. Jag är väl sjuk i huvet. Nu är jag så deppad att jag inte ens vill ha te. Snart börjar jag väl tänka på Åzkar också.

Jag vill gå och dra något gammalt över mig. Men jag borde packa ner saker… Hata…