Nu har vi firat jul klart, tycker vi. Vi var hos min moster på julafton. Så kul att träffa sina småkusiner! Lovisa hade fått en dansmatta till PS2:an de har. Jag hjälpte henne att inviga den. Jobbigt! Men så roligt!

På juldagen var det middag hemma hos Görans mamma och där var även Martin och Matilda (såklart, det är Görans två barn) och deras kusiner Adam och Agnes. Megagod mat och vi spelade rappakalja som var hur kul som helst. Vissa har lite knasig fantasi… Firgen Barach… =)

Idag var den tradtionella middagen hos mormor. Kött och potatis. Och FÖR mycket efterrätt (fruktsallad, jordgubbar, dajmglass, vaniljglass… och sedan ska man ju fika och äta bullar, kakor och den obligatoriska chokladtårtan med grädde…). Släktngarna från Nyköping var inte där i år. Kändes konstigt. Men det hade blivit mycket barn om de hade varit det. Båda min mammas kusiner har två barn nu…

Nu borde jag sova, för vi ska upp och shoppa imorrn efter vi skjutsat Elin till hennes tåg hem. Jag råkade berätta för mor att jag ska på bröllop. Hon sken upp och tyckte vi måste shoppa kläder för det. Hon är rolig hon… Jag hoppas bara jag kan bära allt när jag väl ska hem… =)

Hem… Jag saknar hemma! Micke, Jokkmokk… allt! Och julklappar som jag inte sett ännu… =D

EDIT: här är lite bilder från julafton: