Foto0041Var och klippte mig idag. Så bra har jag inte blivit klippt på många år. Pappa rekommenderade frisören. Frida hette hon. Väldigt trevlig också. Var nog länge sedan jag kände mig så avslappnad hos frisören. Jag brukar tycka att det känns som man måste prata och att man inte har något att säga… Hon fattade iaf precis vad jag menade med mina yviga “du kan väl typ klippa nå etapper och så nå lugg… typ. Inte rak!”. inte många frisörer som gör det. =)

Fast egentligen vill jag bara gå till frisören och inte ens hinna sätta mig innan de föreslår en frisyr åt mig. Men det här var nog så nära man kan komma i verkligheten.

Imorgon fyller pappa år. Vet inte exakt hur det ska firas, men vi började redan inatt klockan 00:00… Vi drack rosévin och såg på Pistvakt. Gemytligt värre!

Skulle vilja gå på fredagslunchen. Men jag vet inte om jag är vaken då… det blev ju lite sent nu. =)

Nu ska jag sova! Hinns det med imorgon ska vi fixa med den bärbara datorn pappa gav mig. det ska installeras applikationer så att den kan prata med finland (jobb). Och så vill jag ha in något på den att uppehålla mig med på tågresan upp sedan… Typ reason vore kul. =)