Det varnades och stods i om att det minsann skulle bli oväder och farligt i helgen då vi skulle till Umeå. Men inte var det någon storm. Det blåste lite, och det kom lite underkylt regn. Annars var allt lugnt. Iaf där vi var. Klass 3 varnignar till trots. Nu, däremot, verkar det var kaos på sina håll i landet. Lite irriterade är vi över detta, eftersom vi faktiskt ändrade våra planer för en storm som lyste med sin frånvaro.

Jag minns att Nylander ville kalla stormen för Ohly. Jag minns inte varför. Jag undrar om Reinfeldth är ett mer passande namn? Slår aldrig till där man tror eller som man tror… Hal djävel. Iofs blir inte JAG överraskad, men det verkar som att en hel del av dem som röstade på alliansen blir det. Jag håller fast vid min profetia; nästa val går vänsterpartiet framåt med stormsteg. =)

För övrigt steg ledarredaktionen på Expressen just i min aktning.