Ovädret Reinfeldth?

Det varnades och stods i om att det minsann skulle bli oväder och farligt i helgen då vi skulle till Umeå. Men inte var det någon storm. Det blåste lite, och det kom lite underkylt regn. Annars var allt lugnt. Iaf där vi var. Klass 3 varnignar till trots. Nu, däremot, verkar det var kaos på sina håll i landet. Lite irriterade är vi över detta, eftersom vi faktiskt ändrade våra planer för en storm som lyste med sin frånvaro.

Jag minns att Nylander ville kalla stormen för Ohly. Jag minns inte varför. Jag undrar om Reinfeldth är ett mer passande namn? Slår aldrig till där man tror eller som man tror… Hal djävel. Iofs blir inte JAG överraskad, men det verkar som att en hel del av dem som röstade på alliansen blir det. Jag håller fast vid min profetia; nästa val går vänsterpartiet framåt med stormsteg. =)

För övrigt steg ledarredaktionen på Expressen just i min aktning.

Flattr this!

7 reaktioner på ”Ovädret Reinfeldth?”

 1. Sofie är fast i södra sverige, tåget dom tog ner fick inte fara längre. Så no e det snö alltid. Jag vill ha snö här, så jag bad henne ta med lite sen, om hon alls tar sig upp!

  Film på fredag?! Kan iofs ta en liten film redan ikväll eller i morgon om ni har lust…

  Puss o kram

 2. Snygg sida…, har inte varit här på ett tag. Det har inkommit mycket Pay Donoughts? Varje gång man råkar se väderleksrapport-kartan (ja, Jokkmokk är inskrivet) har ni ju menst femton grader kallare. Åzkar har specialtrampdynor antar jag, eller lurviga boots.

 3. Kyla är inte ett problem för katter, dom inte killar -30 men dom tenderar och gömma sig nånstans. Bara dumma katter stannar ute i ”det fria” när det är så kallt. Våran katt tex lägger sig under balkongen eller under nån boda, där det i regel inte blir mycke kallare än -15. Och deras fötter är precis som våra ansikten, väldigt varma då dom använder dom som radiatorer 😛

  Sen om dom blänger argt på en när man sätter ut dom är ju en annan sak! Men dom ska härdas, dom får så mysig päls när dom e ute i sval-luften

 4. Henka kan inte stavas! *retas* Åzkar har varit ute på trappen och vänt, men då han är sjuk och får medicin han inte verkar bli så pigg av är han inte på hugget just nu…

  Jag såg minsann att Kåbdalis var i full gång när jag väl masade mig iväg till deras hemsida. 160:- för ett dagkort… Som sagt, vem hänger på? Eller om man skulle fara dit själv och meditera i backen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.