Det är mycket nu. Men inte här på bloggen. Sorry till den som väntat… Sims2 Pets har ju kommit ut, så jag har ägnat helgen åt det. Förutom i fredags då jag blev bjuden på mat och idol-tittning hemma hos en klasskompis till Sara. Mycket trevligt, även om jag kände att det var dags att dra sig hemåt när de andra tjejerna skulle ut på Opera.

Och i torsdags hade jag en helt underbar ridlektion på stallet! Nytt sätt att tänka, nytt sätt att sitta, nytt sätt att rida. (sluta tänk snusk, Henka!) Iaf så funkade allt så himla bra! Jag hade Debesis igen. Har jag skrivit om honom tidigare? Jag minns inte. Iaf så är det en ardenner, som är ung (4 år) och oerfaren och go som en nallebjörn. Det är så kul att rida honom, för han blir lätt förvirrad när man inte tydligt nog visar vad han ska göra. Men han är nyfiken och gör sitt bästa, även om han ibland fegar ur när det kommer till hinder och bommar. Vi hade markarbete nu sist, och han hade verkligen inte styrning på dojorna, om man säger så. Bommarna sprutade åt alla håll, och jag berömde massor för att han gick över (igenom) de små hindrena. Måste sett kul ut. =)

Synd var, att jag missade en inspirationskväll med folk som jag misstänkte var från innovationsprogrammet. Man kan inte vara på två ställen samtidigt, och jag tror ändå att jag lärde mig mer på stallet än jag kunnat göra där. Men det hade varit kul.

Åzkar får medicin nu. Piller en gång om dagen och salva två gånger om dagen. Han ser bättre ut även om han fortfarande ser bedrövlig ut. Han slutade genast med att vara så hängig när vi började ge honom medicin, så nu går han omkring och är olycklig för att jag inte släpper ut honom.

Nästa problem är att pussla ihop resan ner till festen i Umeå med medicinering av katten. Det föreslogs att ta med sig Åzkar ner, men vi kom fram till att det nog inte är en så bra idé. Så nu är planen att antingen få/lura någon att ta hand om katten medan vi är borta eller så stannar jag och gör det. Allt annat är uteslutet. Vi har pratat om de flesta alternativ, tror jag.

Jaja, man ska ju roa folk. Här är ett klipp från youtube (utan mig):