Skärmsläckare

Jag har gjort en skärmsläckare. Den ritar söta mönster och jag tycker om den. Dock är den bara screensaver och absolut inte cpusaver. Man kan visserligen ställa in så att den mest inte gör någonting, men då är den inget söt! =) Dessutom hade jag för bråttom för att lära mig hur man gör allting i openGL, så den är gjort i allegro. Det är inte alltid så snällt mot processorn… Men jag blev ändå rätt så nöjd.

Om jag lurar ut vilka filer jag måste dela med mig av kanske jag lägger upp den på hemsidan (det är säkert någon lurig allegro-dll man måste ha för att det ska funka), men som det är nu blir det bara till att skryta…

Flattr this!

3 reaktioner på ”Skärmsläckare”

  1. Hallojs,
    Vi är då inga vinnare i den nya budgeten… inte jag iaf.. erik får betala lite mindre skatt, men sen vart det dyrare…
    Hatar att de ska ge sig på barnen bara. Varför ska jag betala för dagis på loven??? Helsjukt.

  2. Milla: Jag fattar inte de som gick på det där med en extra tusenlapp i plånboken. Det gäller ju bara för de rika som tjänar ca 20000 i månaden. Inte för oss vanliga dödliga.

    Henka: Du kan få källkoden och kompilera själv… Eller så ska jag faktiskt försöka mig på att installera mandriva här. Har ju tänkt göra det länge nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.