Svamp… Avundsjuk!

Fick just ett MMS från pappa:Det är ju fusk! Jag har inte sett till en enda svamp i skogen! Och det är inte som att jag inte varit där heller. Men å andra sidan har jag alltid varit helt värdelös på att hitta svamp. Jag vet lixom inte vart man ska leta. Och när de står framför mig ser jag dem inte heller…

Jag har iaf champinjoner från Ica! Ha! Ska hälla balsamvinäger på dem och käka. Det är smaskens.

EDIT:

Haha! Visst är jag rolig? =)

Flattr this!

4 reaktioner på ”Svamp… Avundsjuk!”

  1. Zerg? Spelar vi starcraft nu också? =) Jaha, och jag som suger på starcraft! Jag är faktiskt dålig på alla strategispel… =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.