Johanna tipsar om den här guiden till förstagångsväljare. Knatten säger att alla partier som nu sitter i riksdagen är skit och föreslår; rösta på knugen ist. Jag säger: rösta pirat. Såvida inte Rickard Falkvinge är den som tänkt upprepa tysklands historia och ta över när alla bara går och hatar alla andra politiker osv… Men det tror jag inte. =) Även om det scenariot är någonting jag undrat om vi är på väg mot ett par år nu.

Nä, jag tror snarare att det är Bodström som är sveriges Hitler. Jag är rädd för den karln. Så rädd att jag hellre ser moderaterna styra än någon som delar Bodströms värderingar. Och det läskigaste är ju att den sanningen bara verkar synas i Bloggosfären. Alla “de vuxna” (du vet, de där man tänker på som vuxna precis innan man tänker att man själv inte är det, utan ungdom (man är ungdom upp till 29 års ålder nu, hörde jag igår. Undras om det stämmer? Jag tror att det är åt helvete isf)) som inte ens vet vad en blogg är. Undantagna är de tekniskt kunniga, som iaf försöker hänga med (kan ens ungdomarna hänga med i teknikutvecklingen nft? Det är ju ett heltidsjobb att läsa om vad alla grunkor som “alla” borde ha är). Och då tänker jag inte på den där it-säkerhetssnubben (har glömt vad han heter just nu) som var med i påhejandet av razzian mot tpb mfl. Han hade ju ingen aning om någonting.

Vad var det jag skulle blogga om nu igen då? Jag flyter ut på sidospår som värsta 16-åringen hela tiden nft. (Då är det mig själv som 16-åring jag syftar på, har ingen aning om hur riktiga 16-åringar pratar. Alltså… 17 också. Memo till mig själv: försök inte skriva seriösa blogginlägg efter att ha tittat på Knatten och druckit kaffe) Knatten var det ja! Gå –>hit!<--Tags: