Usch och blä. Fick just syn på min kropp i spegeln efter duschen. Jag ser ut som att vågen verkligen talar sanning när den lyser fram siffror som jag inte vågar skriva här. Jag ser ut som en korv! Jag är iaf glad att jag gick en promenad idag också, fast det kanske hade varit smartare att vänta tills det blev svalare ute. Jag var orolig att jag inte skulle hinna eller orka senare, nämligen. Och jag har bestämt mig för att gå den där rundan varje dag jag inte gör något annat ansträngande. Eller inte hinner.

Det är lätt att sluta med något man är beroende av. Det är bara att lägga av tvärt. Jag har slutat dricka kaffe en gång, och det var lätt, fast jag gick runt och gnällde om huvudvärk och kaffesug ett par dagar. Nu har jag börjat igen, och jag skyller… på Gilmore Girls! Eh… =)

Men att försöka äta lite mindre, det är ju svårare.

-Vill du ha mer?
-Jatack.

Är jag hungrig så äter jag, och är det jag äter gott så äter jag ännu mer. Kan man kompensera hur mycket mat som helst med motion? Hinner man det? Antagligen inte.

Nu har jag iaf en skön trötthetskänsla i kroppen. Belöningen när man motionerat. Och promenader är idealiska. Man måste inte ta sig någonstans för att motionera. Det enda man behöver är ett par sköna och bra skor. Start. Inget krångel. Inget byta om före och åka bil. Går man långsamt behöver man inte duscha efter heller. Men det gäller inte mig. Jag kan bara en takt, och den är snabb. Synd att jag inte alltid hinner med! =)

Tags: