Basshunter

Killen som satt på stolen bredvid mig på mitt första dreamhack har gjort en sommarplåga, tydligen. Jag måste säga att jag tyckte bättre om den än om de låtar jag har av honom på min dator. Han gav mig nämligen alla sina låtar på detta dreamhack (w04). Fast han kan ju sjunga lika mycket som Skrudde kan sjunga (hej, autotuning), så ibland tänker jag att han borde hålla käften i låtarna. Men hur skulle han då kunna nå ut till fjortisarna, som enligt min källa i Västerås spelar denna låt HELA tiden? Plus att då skulle han löpa en stor risk av att göra alla låtar exakt likadana.

Undrar om han fortfarande tycker att man ska sprida hans låtar hej vilt? Vore coolt, det var antagligen så han kom någonstans…

Flattr this!

3 reaktioner på ”Basshunter”

  1. Ännu en hobbymusiker som visat att fildelning är ett fantastiskt bra sätt att marknadsföra sin musik på. En gång i tiden (1998) satt jag själv på DreamHack och spred mina låtar, så jag känner igen mig i Basshunters framgångssaga.

    Jag vet dock inte om han är gammal nog för att hunnit uppleva den gamla goda tiden när fenomenet var något nytt (1997-2000), men ingen som har sett hur spridningen fungerar kan vara emot det – annat än av principskäl. =)

  2. å du blev inte sur av min ”autotuning-kommentar”? =D Yey! Och om du skulle känna dig förolämpad, kom då ihåg att jag avgudar låtar som en g-klav!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.