Inget konto längre

Tydligen måste DynDNS avslutat mitt konto eller något. För det fanns inte längre. Jag gjorde ett nytt med samma info som tidigare. Förutom lösenordet, för det kom jag inte ihåg vilket jag använde. Så nu måste jag nog ändra nåt i servern här, men jag vet inte hur. Tror jag ställde in det där via nån wizard när jag installerade shorewall. Måste kolla runt lite.

EDIT: och det funkade i fem sekunder ungefär. Tycker de att jag har multipla konton nu? Bläää.

Flattr this!

3 reaktioner på ”Inget konto längre”

  1. DynDNS försvinner efter 30 dagar eller nå sånt om man inte loggar in (och detta gäller SPECELT den där sorten som man kan updatera ofta, dynamic, statis däremot varar mycke längre.).

    Jag har blivigt bortagen flera gånger pga inaktivitet, men man får ett mail skickat en vecka före dom tar bort en, såvida det inte är ändrat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.