Jag hörde just på nyheterna att åsikterna går isär mellan folkpartiet och dess ungdomsförbund när det gäller fildelning. Ungdomsförbundet tycker att det ska vara lagligt, medan fp bestämt hävdar motsatsen.

Jag tycker att det är en lite lustig företeelse egentligen. Och jag vet ju av egen erfarenhet att det fanns (finns?) frågor som ung vänster och vänsterpartiet inte kom överens om också.

Frågan är väl egentligen hur viktig fildelningsfrågan är för medlemmarna i luf. Röstar de fp för att de brukar göra det, eller är denna fråga tillräckligt viktig för att få dem att rösta pirat?

Själv är jag av samma åsikt som piratpartiet själva; jag önskar dem ingen majoritet i riksdagen (det skulle bli väldigt konstigt), men jag vill att de blir tillräckligt starka för att frågan ska lyftas, och då i RÄTT riktning. Hittills har en galen Bodström drivit frågan alldeles för långt åt alldeles fel håll.