Gardiner

Här är en något mörk bild på vårt fönster:
Jag har satt upp nya gardiner, och anledningen till att jag inte tog med blixt nu, var för jag ville få med utsikten vi har. Den är ju jättemysig! Gardinerna är införskaffade på fyndhörnan på ikea. Prislapparna satt kvar och lyste glatt 25:-. En på varje. =)

Det blev ljusare i rummet nu. Innan hade vi såna moderna gardiner som Mickes mamma satt upp. De var coola, fast alla unga personer som såg dem sa ”Hu, the ring!”. Och så skärmade de av fönstret ganska effektivt eftersom det var såna där… vad heter det egentligen? Kommer inte på det nu, men såna gardiner som hänger platt utan skrynklor på var det. Det var snyggt på sitt vis, men inte så muntert.

Justja, jag har hittat min kamera också. Måste ta fyllekort med den nu! =) Det är alltid kul att ha kort från fester. Eller… det är det iofs inte. Ingen vill se dem, och själv sparar man dem ändå av någon anledning. Oftast är det bara bilder på folk som sitter och ser ut att vilja säga ”kan du ta bort kameran så att jag kan se normal ut igen?”.

Flattr this!

4 reaktioner på ”Gardiner”

  1. med all respekt för din sambo – tänk vad kul om vi gifter oss och skickar bröllopskort, ”tack för uppvaktingen önskar Vidde och Vidde”.. ja, det var bara den reflektionen jag fick när jag läste att du kommenterat i min blogg *ler*

  2. detta inlägg har 4 comments, med detta inräknat..

    Det förra inlägget ”wisdom” har 2, trött och rastlös 0…
    Eller så vart jag bara total-dement o trode nån skrivit nått, öh.. men igår så va det massa saknade inlägg iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.