Här är en något mörk bild på vårt fönster:
Jag har satt upp nya gardiner, och anledningen till att jag inte tog med blixt nu, var för jag ville få med utsikten vi har. Den är ju jättemysig! Gardinerna är införskaffade på fyndhörnan på ikea. Prislapparna satt kvar och lyste glatt 25:-. En på varje. =)

Det blev ljusare i rummet nu. Innan hade vi såna moderna gardiner som Mickes mamma satt upp. De var coola, fast alla unga personer som såg dem sa “Hu, the ring!”. Och så skärmade de av fönstret ganska effektivt eftersom det var såna där… vad heter det egentligen? Kommer inte på det nu, men såna gardiner som hänger platt utan skrynklor på var det. Det var snyggt på sitt vis, men inte så muntert.

Justja, jag har hittat min kamera också. Måste ta fyllekort med den nu! =) Det är alltid kul att ha kort från fester. Eller… det är det iofs inte. Ingen vill se dem, och själv sparar man dem ändå av någon anledning. Oftast är det bara bilder på folk som sitter och ser ut att vilja säga “kan du ta bort kameran så att jag kan se normal ut igen?”.